blat:
3oua
3linguri zahar
3 linguri faina
1plic praf de copt
crema:
1budinca vanilie
5linguri zahar
400ml lapte
in plus:
1 compot mandarine
zmeure proaspete
1plic glazura de tarte
150ml suc de la compotul de mandarine
pentru blat se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul si bate in continuare pina sta teapana spuma;se pun galbenusurile,apoi faina+praful de copt.se coace in forma de tarat unsa si pudrata cu faina,la 185 grade.rece se rastoarna.
se fierbe budinca cu laptele si zaharul si fierbinte se toarna peste blat.se aranjeaza dupa ce s.a racit bine,pe ea fructele,si se toarna plicul de glazura pregatit cf.instructiunilor cu sucul de compot.
duminică, 7 octombrie 2007
Tarta cu zmeura si mandarine
Publicat de mihaela la 20:10
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu