2 morcovi,
1 radacina patrunjel,
1 ceapa mare,
putin orez,
un crap mediu
2 linguri ulei
verdeata tocata
2 rosii cu suc din conserva Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati.se incinge uleiul si se pune ceapa tocata si morcovii la calit,se adauga rosiile si se stinge totul cu apa fiarta.se lasa la foc potrivit. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune orezul bine spalat si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.eu acum am pus zeama de lamaie din lipsa borsului.
luni, 5 noiembrie 2007
Ciorba de crap
Publicat de mihaela la 10:35
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu