140g faina
1 plic praf de copt
3 linguri cacao
1 priza sare
1/2 lingura scortisoara
300g nuci
185g unt
150g zahar brun
3 oua
125ml cafea tare
400ml crema de branza
4 linguri zahar
12 jumatati de nuci se pastreaza pentru decor,restul se toaca.zaharul si untul se freaca spuma,se adauga oaule,cafeaua.iar la final aromele amestecate cu faina,cacao si praful de copt.adaugam si nucile tocate si amestecam usor,pina avem o masa cremoasa.
compozitia se toarna in tava unsa si pudrata cu faina si se da la cuptor,pentru 30min.se lasa apoi sa se raceasca pe un gratar.
crema de branza se amesteca cu zaharul si se intinde peste prajitura.se poate pudra usor cu cacao si se decoreaza cu jumatatile de nuca.
sâmbătă, 17 noiembrie 2007
negresa cu cafea
Publicat de mihaela la 10:52
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu