un pui de 1,5 kg
2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi verzi
4 rosii
6 cepe
100 ml vin alb sec
6 linguri ulei masline
verdeata, sare, piper
1cana supa
Se taie puiul bucati, se condimenteaza cu sare,piper si se rumeneste in tigaia cu ulei,se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic acoperit.
Ardeii se coc in acest timp si se taie fasii, rosiile se taie cuburi, ceapa se toaca marunt.se adauga mai intai ceapa la carne,cand aceasta s-a rumenit usor se pun ardeii si rosiile,putina supa de pui si se fierbe totul acoperit pentru 20min.
se serveste cu garnitura de orez sau cartofi.
duminică, 11 noiembrie 2007
pui cu legume
Publicat de mihaela la 21:30
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu