8-10 cartofiori mai micuti~400g
1/2 castravete
2-3 cremvursti sau parizer
2 oua
2 cepe
2 linguri smantana acra,
sare,piper,putin usturoi
-cartofii in coaja si ouale se pun la fiert -castravetele si parizerul se taie cubulete -ceapa se toaca si se pune la calit intr-o cescuta de ulei,nu trebuie decat sa se moaie putin,nu sa se prajeasca prea tare.apoi se lasa sa se raceasca bine -cele 2 galbenuse fierte,unul crud si 1lingura de mustar se amesteca si se toarna cate putin din uleiul cu ceapa pina avem o maioneza.
se pune smantana si se amesteca bine.condimentam cu sare,piper si punem usturoiul trecut prin presa sau praful de usturoiu ca eu din asta am folosit.
-cartofii taiati cuburi si albusele de la ouale fierte se adauga la castravetele tocat.
totul se amesteca cu maioneza.se lasa 1 h la rece sa se amesteca gusturile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu