500g carne tocata mixta
1 ceapa mare
3 catei usturoi
cate 1 ardei gras rosu,galben,verde
1 doza ciuperci intregi
300 ml rosii pasate
sare,piper,chili,verdeata tocata
3 linguri ulei masline
carnea se pune la preajit in ulei si nu se amesteca prea mult,pentru a ramane buchete legate.se adauga apoi ceapa,usturoiul,ciupercile si ardeii tocati si se dinstuie impreuna.se toarna sosul de rosii si 100ml apa se lasa pina scade la consisteanta dorita.se condimenteaza totul cu sare,piper,chili si se adauga verdeta tocata.se poate servi cu paste,orez sau cartofi.
nota:am adaugat la final un piept de pui fiert in supa si taiat bucatele mici ca sa scap de el din frigider.
luni, 12 noiembrie 2007
sos cu ardei si carne tocata
Publicat de mihaela la 18:24
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu