reteta de aici:
600g carne de porc
2 linguri ulei
1 ceapa mare
500g ciuperci
2 linguri faina
3 castraveciori acrii
1 lingura piper verde
5 linguri(merge si o cutie de 200g) smantana dulce
patrunjel
carnea de porc se taie fasii care se prajesc in uleiul bine incins.se condimenteaza cu sare si piper,se scoate deoparte si se pastreaza la cald.ceapa tocata si ciupercile felii se pun la prajit in uleiul de la carne,se pune faina si se lasa putin la distuit.se toarna 1l apa+cub instant(sau supa)si se lasa sa fiarba.se pune carnea si se mai continua 15-20min.castraveciorii se teie bete si inainte de final se pun in cratita impreuna cu boabele de piper.se toarna si smantana,sare,piper,verdeata tocata.
marți, 6 noiembrie 2007
supa cu piper si carne de porc
Publicat de mihaela la 15:19
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu