reteta de aici:
250g faina
250g branza vaci
putina sare
250g margarina
1 ou pt uns deasupra
branza razuita,faina si margarina rece taiata felii se freaca bine:
pina a rezultat aceasta bila de aluat:
pe care am invelit-o in folie alimentara si am dat-o peste noapte la rece:
am intins aluatul pe masa infainata,am taiat cu forma:
si am asezat saleurile in tava pregatita cu hartie de copt:
le-am uns cu oul batut si am presarat susan:
si le-am copt la foc potrivit.
sâmbătă, 29 decembrie 2007
saleuri cu branza de vaci
Publicat de mihaela la 21:11
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
ce inseamna mai precis "foc potrivit"? Imi plac foarte mult retetele tale, dar fiind incepatoare in arta gatitului inca nu stiu toate cele ;-)
la cuptorul meu electric sunt 185 grade.la aragazul din romania treapta 3-4.
Trimiteți un comentariu