Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 29 decembrie 2007

saleuri cu branza de vaci


reteta de aici:



250g faina
250g branza vaci
putina sare
250g margarina

1 ou pt uns deasupra



branza razuita,faina si margarina rece taiata felii se freaca bine:


pina a rezultat aceasta bila de aluat:


pe care am invelit-o in folie alimentara si am dat-o peste noapte la rece:


am intins aluatul pe masa infainata,am taiat cu forma:


si am asezat saleurile in tava pregatita cu hartie de copt:


le-am uns cu oul batut si am presarat susan:


si le-am copt la foc potrivit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce inseamna mai precis "foc potrivit"? Imi plac foarte mult retetele tale, dar fiind incepatoare in arta gatitului inca nu stiu toate cele ;-)

mihaela spunea...

la cuptorul meu electric sunt 185 grade.la aragazul din romania treapta 3-4.