reteta de la Aliza
Pentru aluat:
Framantati rapid ingredientele, pana obtineti un aluat omogen, in forma de bila.
Inveliti aluatul in folie alimentara si dati-l la rece pentru 60 de minute.
Pentru umplutura:
Frecati branza de vaci intr-un castronel impreuna cu zaharul.
Separati galbenusurile de albusuri.Incorporati galbenusurile, untul moale, praful de budinca, precum si zaharul vanilinat in masa de branza.
Dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 de minute.
Se lasa la racit pe un gratar si se taie rece
Amestecati totul bine cu mixerul.Bateti albusurile spuma si incorporatile treptat in masa de branza.Scoatem aluatul de la rece. Intinde 2/3 din el si-l asezam intr-o tava de toet detasabila. Ridicam marginile in sus 2 cm.
Turnam umplutura si din restul de alut facem un sul micut si rupem bucatele mici de aluat pe care le asezam la distante egale pe prajituraSe lasa la racit pe un gratar si se taie rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu