reteta de aici:
aluat:
200g faina
50g amidon
1 ou
60g zahar
125g margarina
1 plic praf de copt
umplutura:
120g margarina moale
200g zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic finesse coaja portocala
4 oua
1 plic budinca vanilie
500g branza dulce proaspata
500g crema de branza,nesarata
60g amidon
100g afine congelate sau proaspete(reteta din revista era cu mure dar pe gerul asta nici o sansa sa gasesc)
se amesteca toate ingredientele pentru aluat:
si coca rezultata se da la rece pina cand ne ocupam de umplutura:
separam ouale,galbenusurile le amestecam cu restul ingredientelor:
iar albusurile le batem spuma tare:
le amestecam cu galbenusurile:
usor pina cand se incorporeaza in compozitie:
in tava de tort(26cm) tapetata cu hartie intindem aluatul pe fund si margini si-l intepam in mai multe locuri cu o furculita:
turnam umplutura:
deasupra presaram fructele:
si coacem la foc potrivit o ora:
presaram cand s-a racit zahar pudra si taiem felii.
miercuri, 12 decembrie 2007
tort cu branza dulce si afine
Publicat de mihaela la 11:15
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu