reteta de aici:
pt aluat:
250g faina
1 ou
1 plic praf de copt
120g margarina/unt
coaja unei lamai
150g zahar
pt umplutura:
4 oua
50g amidon
500g crema de branza
500g branza proaspata de vaci
200g zahar
50g nuca de cocos
100g unt/margarina moale
coaja unei lamai si zeama de la 2
se amesteca pt aluat toate ingredientele:
si se formeaza o bila care se da 30-40min la rece.
apoi se intinde in forma de tort(26cm) pe fund si margine si se inteapa cu furculita in mai multe locuri:
pt umplutura se amesteca cele 2 feluri de branza cu zaharul,untul topit si racit,aromele,amidonul,ouale si nuca de cocos:
se toarna crema rezultata peste foaie
si se da la cuptorul dinainte incalzit,la 170grade pt 1ora:
rece se pudreaza cu zahar si se taie felii.se decoreaza cu feliute de lamaie.
duminică, 16 decembrie 2007
tort cu branza dulce,nuca de cocos si lamaie
Publicat de mihaela la 11:24
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu