140g faina
50g nuci macinate
70g zahar
100g margarina/unt
1 galbenus
2 picaturi esenta migdale
3 linguri dulceata de caise
se amesteca intr-un castron galbenusul,faina,aroma,nucile cu zaharul si untul:
pina rezulta un aluat:
care se inveleste in folie alimentara si se da 1h la rece.eu presata de timp,l-am pus 15min la congelator:
se formeaza bilute si in mijlocul fiecareia se face cate o adancitura;se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt:
se pune dulceata cu ajutorul siringii in fiecare adancitura:
apoi se dau la cuptorul preincalzit:se coc 15min la 190 grade:
se lasa sa se raceasca si se pastreaza in doza de fursecuri.
luni, 17 decembrie 2007
fursecuri cu nuci si gem
Publicat de
mihaela
la
12:13
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu