500g fileuri de peste
sucul unei lamai
2 cepe
1 borcan ciuperci
2 linguri ulei floarea soarelui
patrunjel verde tocat
1 cutie rosii in suc
200g smantana groasa
80g pesmet
40g unt
ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul incins,se adauga ciupercile si se lasa sa se inmoaie putin:
se adauga sosul de rosii si se lasa sa scada putin.se condimenteaza,pune verdeata tocata:
se pune amestecul intr-o forma rezistenta la cuptor:
pestele stropit cu zeama de lamaie si condimentat cu sare si piper se aseaza deasupra:
se intinde deasupra smantana:
se pune pesmetul si untul fulgi:
se da la cuptor,la 185 grade,pt 35-40min.eu m-am jucat cu matei si am cam uitat de mancare,asa ca s-a bronzat putin.
delicioasa!
noi am servit-o la cina cu paine proaspata de casa,dar se poate si alaturi de o garnitura de orez.
luni, 7 ianuarie 2008
fileuri de peste,cu crusta,la cuptor
Publicat de mihaela la 13:36
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Aseara m-am inspirat si eu de la tine
sper ca ti-a si placut ceea ce a iesit la final.
Trimiteți un comentariu