reteta de la Carmiris
2 pulpe de pui,
2 cepe,
1 lingura boia de ardei,
3 catei usturoi,
1 lingura faina
o cutie de smintina
sare,piper,verdeata tocata
pulpele de pui taiate in jumatate si zvantate se pun la prajit in uleiul incins(cam 3 linguri):
se adauga apoi ceapa si usturoiul maruntite:
si dupa ce s-au dinstuit putin se adauga boiaua:
totul se stinge cu o cana mare de supa sau apa,se pune capacul si se lasa sa fiarba pina scade zeama:
smantana se amesteca cu faina,verdeata tocata si se adauga peste carne,se lasa sa mai dea 1-2 clocote:
se gusta de sare,piper si se serveste cu paste.
sâmbătă, 26 ianuarie 2008
papricas de pui
Publicat de mihaela la 14:16
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu