reteta de aici:-3-4 pulpe de pui~1kg
-2 fire praz
-750-800g cartofi
-o doza rosii in suc
-sare,piper
-ulei de rapita
-putin rozmarinin uleiul incins se prajeste carnea bine pe toate partile,apoi se adauga cartofii taiati in felii si prazul in bucati de 4cm:
se lasa sa se dinstuie bine,in tigaia acoperita cu capac si apoi adaugam rosiile,1/2 ceasca apa si crenguta de rozmarin.
lasam la foc potrivit pina carnea se inmoaie si sosul scade.condimentam cu sare,piper,ceva verdeata tocata adaugam
si servim fierbinte cu bagheta proaspata.
luni, 4 februarie 2008
Pui a la Provence
Publicat de
mihaela
la
22:01
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
buna
nu stiam unde sa-ti scriu
nu ma ajuti:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8102/masina-de-facut-paine/pagina/620/
buna vero,ti-am raspuns pe blogul tau.culi mi-a cazut azi de vreo 2 ori.
Trimiteți un comentariu