reteta de aici:
pt rulada:
8 galbenusuri
4 albusuri
100g zahar
80g faina
20g amidon
30g cacao
1/2 plic praf de copt
umplutura:
500ml smantana pt frisca
1 borcan compot visine
40g zahar
50g ciocolata tocata
se bat albusurile spuma tare:
se pune zaharul si continua din nou mixarea:
apoi urmeaza galbenusurile:
faina,amidonul,cacao si praful de copt:
se toarna in tava tapetata cu hartie de copt:
se coace la 190 grade:
se rastoarna pe un prosop si uda hartia de copt cu apa rece.se desprinde imediat,fara probleme:
se ruleaza apoi si se lasa sa se raceasca:
se bate frisca cu zaharul si apoi se adauga ciocolata tocata:
se pune 2/3 crema si fructele pe foaie si se ruleaza.se imbraca cu partea de crema oprita:
se decoreaza dupa chef .
sâmbătă, 2 februarie 2008
rulada cu cacao si visine
Publicat de mihaela la 15:02
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
arata foarte bine
Trimiteți un comentariu