reteta de la Mudj@ahista
-500g faina
-1 cub drojdie
-1 ou
-275ml lapte
-sare
-1 lingurita miere
-35g unt
-wurst pt umplutura
-1 galbenus pt uns
aluatul l-am framantat si dospit la MP:
apoi se imparte in 10 bucatele :
se intinde frumos in forma dreptunghiulara fiecare bucatica si pune in mijloc wurstul:
se ruleaza si apoi se taie o felie cu foarfeca sau cutitul bine ascutit(in cazul meu):
apoi o alta felie care se pune in partea opusa si tot asa:
pina la final.la fel procedam si cu restul aluatului:
se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt,ung cu putin galbenus si presara susan alb:
se coc la 180 grade:
sunt delicioase,noi le-am mancat la micul dejun:
vineri, 28 martie 2008
cosite cu wurst,pt aperitiv
Publicat de mihaela la 12:23
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
buna mihaela !..am vazut ca m-ai vizitat, si m-am bucurat mult...te mai astept si alta data:)
imi place bucataria ta, plina de retete interesante si foarte aspectuoase..felicitari!! am sa te vizitez mai des, acum sunt obosita, am avut o zi incarcata, dar promit ca maine sa "studiez" mult mai bine...ai un ingeras tare frumusel, sa-ti traiasca :* >:D<
mona te mai astept la mine in bucatarie,la o cafea si cu cate o reteta noua pe masa.
foarte faine ti-au iesit, miha! :)
edith aluatul e asa pufos si bun.iar "impletitura" e chiar simpla de facut.
Daca doresc sa gatesc ceva, iata inspiratia vine de pe pagina ta!
Esti tare priceputa si aduci inspiratie celor novici in ale gatitului.
I'm looking forward to see more!
Multumim frumos pentru reteta! Am facut cositele de mai multe ori. Eu folosesc un cirnat mai subtire, mi se pare ca asa ies mai frumoase. :) Am incercat si cu bucati de brinza telemea si au iesit la fel de bune. Alina.
Trimiteți un comentariu