reteta de aici:
2 oua
400ml lapte batut
1 cub drojdie
1 kg faina
sare
parmezan
6 linguri unt
1 galbenus
2 linguri lapte batut
eu am facut 1/2 portie:
se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc.se puna oul si untul si se toarna laptele batut incalzit putin si amestecat cu drojdia:
se framanta un aluat fara a mai adauga faina:
se imparte acesta in 2 parti si din fiecare se intinde cate o foaie care se unge cu amestecul de galbenus+lapte batut
se presara parmezanul si ceva sesam:
se impatura si se taie fasii:
se apuca apoi capele si se rasucesc usor.se pun in tava :
se ung din nou cu putin galbenus
si coc la foc rapid:
sâmbătă, 15 martie 2008
saratele cu lapte batut si parmezan
Publicat de mihaela la 19:13
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu