reteta Laura A.
170 gr faina
100 gr unt
80 gr parmezan sau pecorino
piper
paprika iute
2 galbenusuri
1 lingura mustar
1 albus batut pt uns
am pus toate ingredientele intr-un castron:
si le-am amestecat pina ce am avut o bila de aluat:
pe care-am dat-o 40min la rece.apoi am intins o foaie pe masa(nu trebuie pudrata sau unsa,aluatul se lucreaza super fara sa se prinda) si am taiat fasii:
le-am pus in tava cu hartie,uns cu albus:
si le-am copt la foc potrivit:
sunt excelente,trebuie de la inceput portie dubla!!!!
miercuri, 16 aprilie 2008
bastonase cu parmezan
Publicat de mihaela la 12:26
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
buna ideie cu retetele ,de aici am sa iau si eu cate ceva, http://zambim.blogspot.com/
Trimiteți un comentariu