in sfarsit si ultima reteta inainte de concediu.maine facem bagajele pt BARCELONA!!!!!!!!!!
500g fileuri peste,pangasius in cazul meu
sare,piper,verdeata
2 oua
2 linguri lapte
5-6 linguri faina malai
ulei pt prajit
pestele se lasa la dezghetat si apoi se usuca intr-un prosop de bucatarie.il condimentam din belsug cu sare si-l lasam 15-20min.batem intr-un castron ouale cu ceva condimente si laptele:
trecem apoi fileuri prin ou
si faina de malai,apasam bine:
si prajim in tigaia cu ulei incins,pe ambele parti:
se serveste imediat cu garnitura de orez sau simplu cu paine proaspata si mujdei.
ne revedem peste 10 zile!
sâmbătă, 5 aprilie 2008
pangasius in crusta crocanta de malai
Publicat de mihaela la 14:28
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
O sa ne fie dor de tine...distractie la maxim sa ne auzim cu bine^-^pupicei
Drum bun, sa va distrati la maxim! Si sa ne aratati si noua!
ce bine arata pesticul....
concediu placut!!
drum bun, sa va intoarceti sanatosi si cu un tonus bun, dar mai ales cu retete noi..
distractie placuta, si va asteptam ...pupici :)
drumo bun,si concediu placut!
Trimiteți un comentariu