reteta de la Poca
3 1/2 pahare faina
1 cana lapte
1 cub drojdie
1 lingurita sare
1 lingurita miere
3 linguri ulei masline
1 galbenus
susanaluatul l-am framantat la MP:
apoi lasat la dospit:
l-am impartit in buc de vreo 50-60g:
am intins apoi dreptunghiular fiecare bucata:
am rulat pe lungime:
si apoi am rulat ambele capete cam asa:
si le-am unit,apasand putin.le-am mai lasat la dospit 15-20min:
se ung cu galbenus,presara susan:
si coc la foc potrivit.
joi, 19 iunie 2008
coronite cu susan
Publicat de
mihaela
la
11:21
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Having fun reading of your blog.
loansrestructuring
Se pastreaza pufoase? sau se intaresc a doua zi? Multumesc si arata atat de bine, ca abia astept sa le fac.
sincer nu mai stiu cum sunt a doua zi,a trecut un secol de cand le-am facut.nu se betoneaza...asta-i sigur.eu pastrez painea in general intr-o cutie speciala,cu capac si daca este nevoie incalzesc in zilele urmatoare la microunde cateva secunde.
week-end placut!
Trimiteți un comentariu