reteta Laura A.
400g faina
200g zahar pudra
40g unt
45g ulei
2 oua
1 lingurita praf de copt
esenta vanilie sau migdale
untul se topeste si lasa la racit.ouale intregi si zaharul se mixeaza pina-si dubleaza volumul apoi se adauga untul,uleiul,faina,esenta si praful de copt.se da compozitia la rece 1 h apoi modeleaza fursecurile care se tavalesc prin zahar si pun in tava pregatita cu hartie de copt :se coc 20min:
sunt excelente langa o cana mare de cafea.
luni, 9 iunie 2008
ghoriba-fursecuri din maroc
Publicat de
mihaela
la
14:46
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
par bunutze, cred ca sunt ca piscoturile la gust, nu? cel putin, asa arata. oare daca le fac alungite, ies piscoturi? m-as incumeta pt tiramisu...
se pot tine la congelator? banuiesc ca da.
am pus cam multe intrebari :)
sunt putin crocante in exterior si moi in mijloc.le poti lasa chiar si mai multe ore la frigider daca nu ai timp de ele ,la congelator nu am incercat.
nu stiu cum s-ar comporta stropite cu ceva lichid,sper sa-ti reuseasca daca experimentezi.
Trimiteți un comentariu