~700g faina
4 oua
150g unt sau margarina
1 cub drojdie
50g zahar sau miere
1/2 lingurita sare
200ml lapte batut caldut
aluatul framantat se lasa la dopsit 45 min:
se intinde o foaie potrivit de groasa din care se taie triunghiuri:
ruleaza de la baza spre varf si se pun in tava tapetata cu hartie de copt,unde le mai tinem 30min la dopit.se ung cu galbenus de ou:
si se coc la 175 grade cu ventilatie,pentru 35-40min.
se servesc la micul dejun alaturi de o cana de iaurt,lapte sau cu dulceata.
duminică, 6 iulie 2008
cornuri dospite,cu lapte batut
Publicat de mihaela la 13:40
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Nu-i prea putina faina la 4 oua,200mllapte batut si 250 g unt?EU nu le am cu aluaturile de-aia intreb....mi se pare ca iese prea mocirlos.
sunt numai 15og unt si te asigur ca aluatul iese delicios.
As dori sa stiu daca raman la fel de moi si pufoase si dupa ce se racesc.(dupa cateva ore)
sigur ca raman.noi de obicei le mancam in 2-3 zile,incalzite la microunde.
Trimiteți un comentariu