o reteta care merge de minune la cina.
de la OtiliaG
aluat:
250 g faina,
125 g unt
4 linguri apa rece(am pus lapte)
sare.
umplutura:
200 g sunca presata,
4 cepe potrivite(am pus numai 1 si vreo 4 fire ceapa verde)
o cultie smantana acrisoara,groasa(200 ml),
4 oua
100g cascaval
am amestecat ingredientele pentru aluat:
si am dat coca la rece 25min.apoi am intis-o pe folie alimentara:
si cu ajutorul ei direct in tava de tarta unsa si pudrata cu faina.am intepat-o in mai multe locuri cu o furculita:
intre timp am pregatit umplutura:ceapa tocata,sunculita cuburi mici,ouale,smantana,ceva verdeturi tocate,casvalalul razuit si condimente:
am turnat compozitia peste aluat:
si am dat la cuptor,cu ventilatie,la 185 grade pentru 45-50min,nu mai stiu exact,pina arata cam asa si scobitoarea iese curata:
apoi cand s-a racorit am taiat-o felii.
pofta buna!
duminică, 3 august 2008
quiche cu sunca si ceapa
Publicat de mihaela la 10:26
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Miha, ce bine arata quiche-ul tau! O sa il incerc si eu ca are ingrediente ce-mi plaaac :)
e bun si merge rapid de facut iar pt o cina e tare satios langa o bere receeeeeeeee!!!
Ce bine arataaaaaaaaaaa, in seara asta fac si eu.Cand sunt in paan de idei ma inspir de pe blogul tau
Trimiteți un comentariu