• 2 lamai
• 250 g unt
• 150 g zahar
• 4 oua
• 400 g faina
• 1 pachet praf de copt
• 100 ml frisca
• 250 g mac
• 2 linguri lichior de portocale sau 3 picaturi de esenta de portocale
• 250 g zahar pudra
2. In forma unsa deja cu grasime turnati mai intai aluatul cu mac, apoi pe cel cu lamaie si marmorati prajitura cu o furculita.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN5jZ_FPlnpOE3v6mte8624pFfJkFnHx_yEXGcyGqe8nrHvK4s56uCTveFVo4WQ513tZsEH3FQwvuhRNubijvPKFnCuFb_3mnXx6oOCCoS1GghCUsqw1mZodaquYDAnftH6IQcBlWo6axp/s400/P1230984+Kopie.jpg)
Coaceti guguluful cca. 50 de minute.
3. Amestecati zaharul pudra cu restul sucului de lamaie, turnati-l peste prajitura racita si lasati-l sa se usuce. Daca doriti, ornati-o cu putina coaja de lamaie si presarati-o cu zahar pudra.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHDu7JbHBe7hy57tkZ4T5AugujkLgaz0pobbLOZoSYVCHxN6jQHdOlmnfI3pYhR-VkbHp6r28mZ3KI-7t3yX2X86Fe3tVBFYOJbZh7E6ROBzLzCn1Eqq2mxMSISatDYSeoxCLNyOiit96f/s400/P1230990+Kopie.jpg)
Pofta buna!
Un comentariu:
suna bine,n-am incercat niciodata varianta asta!
Trimiteți un comentariu