reteta de la taki
o bucata carne porc,muschi
sare,
boabe de piper rosu
ceva usturoi
rozmarin
2 linguri ulei masline
am pus in mojar piperul,usturoiul,verdeata,putin ulei si ceva sare mare,grunjoasa:
am uns cu acest amestec carnea :
l-am bagat la cuptor DIRECT pe gratar. Am pus o tava la etajul inferior in care sa pice sucurile de la carne. De obicei in aceasta tava se pot pune cartofi dar azi s-a aflat numai apa ca sa nu se arda tava. Carnea nu sta in lichid, se rumeneste si se crocantzeste pe toate partile si ramine foarte zemoasa.-am tinut cam 1 h si 20-25min va orientati voi.
duminică, 21 septembrie 2008
muschi de porc a la jamie
Publicat de mihaela la 10:30
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Foarte apetisant! De cateva luni consumam mai mult ciuperci, pui si de peste, dar mi-ai facut pofta cu muschiuletul asta si modul cum e pregatit. Sigur am sa-l incerc zilele astea. Felicitari pentru cum ti-a iesit!
Trimiteți un comentariu