• 1 ceapa
• 3 catei de usturoi
• 2-3 ardei iuti
• 1 ardei gras rosu
• 1/2 legatura patrunjel
• 2 linguri ulei de masline
• 500 g rosii bucati
• 200 ml supa
• 500 g paste la alegere
• sare, piper
• zahar
• masline negre
1. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Taiati ardeii iuti pe lung, indepartati-le semintele, spalati-i si taiati-i inele fine. Pregatiti ardeiul gras si tocati-l marunt. Spalati patrunjelul si tocati-l marunt.
2. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare. Caliti ceapa, usturoiul si ardeii iuti, amestecand continuu. Adaugati ardeiul gras si caliti-l. Adaugati supa si rosiile si fierbeti totul 10-15 minute.la sfarsit adaugati si maslinele trecute prin jet de apa.
3. Intre timp, fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Condimentati sosul de rosii cu sare, piper si zahar. Scurgeti pastele, serviti-le cu sosul de rosii si ornati-le cu putina verdeata si parmezan. Spor la treaba si pofta buna!
2 comentarii:
le voi incerca si eu
dana
dana spor la treaba!
Trimiteți un comentariu