daca tot m-am pornit si am vazut ca se face relativ simplu zascusa,azi de dimineata am incercat inca o reteta delicioasa.
reteta de la Maya
500 g fasole fiarta(eu am lasat boabele intregi,s-au mai spart din ele cum am amestecat in cratita)
400 g ardei grasi
350 ml ulei floarea soarelui
350 ml sos rosii
350 g ceapa
300 g morcovi
foi de dafin,sare
În final,adaugam si fasolea si fierbem cel putin înca jumatate de ora.
Un comentariu:
Desi am avut retineri in ceea ce o sa iasa, zacusca cu fasole si morcovi mi-a iesit incredibil degustoasa si aspectuoasa. Cum mi-e obiceiul nu m-am putut abtine sa nu schimb cate ceva pe ici pe colo insa, inca 350 de gr de ciuperci, cateva boabe de piper, un pic de marar si boia dulce i-au dat un plus de savoare....e geniala! o recomand din toata inima!
Trimiteți un comentariu