Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 4 decembrie 2008

dorada cu sos de rosii si masline


1kg peste dorada
sare,piper,praf de usturoi din morisca
4 linguri faina
200ml vin alb
2-3 rosii mari ,curatate de seminte si piele
100g masline verzi

4 linguri ulei masline

pestele spalat se condimenteaza bine cu sare,piper si usturoiul granulat in interior si exterior.se trece prin faina alba si se pune la prajit,in uleiul fierbinte,cateva minute pe fiecare parte.se stinge apoi cu vinul,se lasa sa se evapore 1min apoi se pun rosiile cubulete si maslinele si capacul peste cratita pentri 7-8min.
iese un sosulet delicios care se leaga de la faina pestelui.se serveste cu garnitura de cartofi fierti.

2 comentarii:

MONONOKE KITCHEN spunea...

arata foarte apetisant, iar dorada e un peste mai mult decat bun!

mihaela spunea...

si noua ne place la nebunie.mananca si puiul mic.