1kg peste dorada
sare,piper,praf de usturoi din morisca
4 linguri faina
200ml vin alb
2-3 rosii mari ,curatate de seminte si piele
100g masline verzi
4 linguri ulei masline
pestele spalat se condimenteaza bine cu sare,piper si usturoiul granulat in interior si exterior.se trece prin faina alba si se pune la prajit,in uleiul fierbinte,cateva minute pe fiecare parte.se stinge apoi cu vinul,se lasa sa se evapore 1min apoi se pun rosiile cubulete si maslinele si capacul peste cratita pentri 7-8min.
iese un sosulet delicios care se leaga de la faina pestelui.se serveste cu garnitura de cartofi fierti.
joi, 4 decembrie 2008
dorada cu sos de rosii si masline
Publicat de mihaela la 11:11
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
arata foarte apetisant, iar dorada e un peste mai mult decat bun!
si noua ne place la nebunie.mananca si puiul mic.
Trimiteți un comentariu