200g faina integrala de secara
200g faina de arpacas
100g faina alba grau
1 cub drojdie
5 linguri ulei masline
5 linguri fulgi ovas
275ml apa
1 lingura miere
1 lingurita sare
aluatul framantat si dospit in Mp se imparte in 9 bucati din carora li se da o forma rotunda.se pun intr-o tava:
lasa la dospit inca 35min apoi se coc la 190 grade,cu ventilatie.
joi, 4 decembrie 2008
"floare" cu 3 feluri de faina
Publicat de mihaela la 14:03
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Mihaela, de cate ori vizitez blogul tau, imi vine sa ma duc la bucatarie, sa ma apuc de facut paine.
Si eu fac paine in casa, nu si vara - cand e prea cald. Insa acum, e o placere.
Te admir si iti ofer premiul Blog Amico, din inima.
Trimiteți un comentariu