700g faina
300ml lapte
1 ou
120g unt
125g zahar brun
1 cub,45g drojdie proaspata
putina sare
pt umplutura:
1 punga mac gata pregatit
sau folositi umplutura preferata de la cozonacul cu mac
aluatul l-am framantat in masina de paine si l-am lasat la dospit.am intins pe masa o foaie potrivit de groasa si am taiatat-0 triunghiuri iar la baza am pus cate o lingurita de umplutura:
rulam si asezam in tava pregatita cu hartie de copt,apoi acoperim cu o punga si lasam inca 35min sa dospeasca:
le ungem cu galbenus+1 lingura smantana si coacem la 180 grade pt 25min.
miercuri, 4 martie 2009
cornuri pufoase cu mac
Publicat de mihaela la 14:53
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Foarte faine ti-au iesit. Si cum mie imi place mult macul ... yam-yam !
sa le incerci neaparat.sunt minunate.si noua ne place macul...ff mult.
Trimiteți un comentariu