-200canelloni-(paste tubulare care se pot umple)
-1 dovlecel (zucchini)
-1 ardei gras rosu
-2 catei usturoi
-150g quark(sau alta crema de branza)
-sare,piper,busuioc
-3 oua
-225ml smantana dulce,de frisca
tocam marunt dovlecelul si ardeiul,dam usturoiul prin presa.amestecam apoi cu quark-ul si condimente.cu aceasta pasta umplem pastele(ale mele nu au necesitat sa fie fierte inainte) si le asezam intr-o tava ce va merge la cuptor:
mixam ouale cu smantana si turnam peste canneloni:
dam la cuptor pentru 45min la 185 grade:
si servim fierbinti.
miercuri, 17 martie 2010
cannelloni cu dovlecel si ardei
Publicat de mihaela la 09:20
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
arata splendid, imbietor..te chema la masa. eu sunt pe drum deja :P
salut.mi se pare o reteta ft interesanta, usor de facut si de efect si pt o masa speciala.poti sa ne spui de la ce producator ai cumparat pastele astea care nu necesita fierbere?macar sa mergem la sigur daca tot incercam ceva nou.thanks
buna roxi,le-am luat din magazinul penny markt,la raionul de paste.scrie pe ele,pe cutie ca nu necesita fierbere inainte.
le poti incerca si pe cele de la barilla(sunt insa ceva mai scumpe),la fel nu au nevoie de prefierbere.
Ce bn arata!
Arata super de bine!
Si pare fuarte simplu de facut!
Pe curand!
Trimiteți un comentariu