reteta am vazut-o de ceva vreme in revista lisa si abia acum i-a venit randul.este o prajitura cu mijloc pufos care merge de minune langa o ceasca mare de cafea.
pt o forma de 26cm
-300g nuci usor prajite si macinate
-5 oua
-200g zahar
-100g unt
-1 plic praf de copt
-80g cacao
-25ml lichior de ciocolata
pt decor:
-100g ciocolata alba
-samburi intregi de nuca
ouale intregi se mixeaza cu zaharul si untul topit 1 min la microunde.adaugam nucile macinate ,cacao,praful de copt si lichiorul.turnam compozitia in forma de tort unsa si pudrata cu faina.coacem la 180grade pentru 45-50min.
rece decoram cu ciocolata topita si samburii de nuca.
week-end placut!
vineri, 12 martie 2010
tort(chec) cu nuci si cacao
Publicat de mihaela la 08:55
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
yam delicioas :P
week-end placut si tie Miha!
superb tortul
arata fuarte bine!
Un sfarsit de saptamana placut!
cred ca e delicios,yamm yamm!
cred ca are un gust cu adevarat special!!
ARATA SUPER TORTUL TAU,MI-AI FACUT O POFTAAAAAA...MAINE FAC SI EU BUUN-BUN!
Nu contine faina?
alina ai dreptate.reteta nu contine deloc faina.
Trimiteți un comentariu