-5 morcovi
-1kg cartofi
-250ml smantana groasa
-100ml lapte
-3 oua
-sare,piper,patrunjel verde tocat
-100g cascaval ras
cartofii se oparesc si apoi se taie felii.nu se fierb foarte bine caci altfel se sfarama.se aseaza in forma unsa cu ulei alternativ felii de cartof si de morcov(eu am avut gata ras,pus la congelator).
condimentam cu sare si piper.amestacm laptele,smantana,ouale si ceva verdeata tocata,condimentam dupa gust si turnam peste legume.deasupra presaram cascavalul ras:
si dam la cuptor pentru 35-40min la 175grade,ultimele 20min lasand numai rezistenta de jos.se serveste cu salata.
vineri, 19 noiembrie 2010
gratin de cartofi si morcovi,cu crusta de cascaval
Publicat de mihaela la 14:40
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Mmm arata tare bine si trebuie sa fie foarte gustos!
Te rog frumos, daca doresti sa ma ajuti, o sa iti solicit un minim efort, acela de a inlocui in blogroll-ul tau Cuina Banateana cu Retete ca la mama (asa se numeste blogul meu de azi) si linkul este www.retetecalamama.ro. Iti multumesc din suflet. Laura Laurentiu - Retete ca la mama
Formidabil
e o reteta interesanta.
pofta buna!
Arata super delicios, mi-e o pofta acum! ai un super blog, si o librarie vasta de retete frumoase, felicitari! admir tare mult experienta ta!
Trimiteți un comentariu