-500ml supa
-250g cous-cous
-2 catei usturoi
-1 ceapa mare
-200g rosii mici
-1 lingura plina capere
-sare,piper
-3 linguri ulei
cous-cous-ul se pune intr-un castron incapator sis e toarna supa fierbinte deasupra.se adauga 2 linguri ulei masline,amesteca si lasa sa se umfle.
ceapa se taie inele,usturoiul felii si se pun la calit in uleiul ramas.se adauga rosiile,1 ceasca supa si se fierbe totul 5 min. adaugam caperele,sare,piper si turnam amestecul peste cous-cous. daca mai este nevoie mai condimentam cu sare,piper.
servim cu fileuri de peste prajit.
sa aveti pofta!
.
miercuri, 9 noiembrie 2011
peste cu salata calda de cous-cous
Publicat de mihaela la 17:11
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
interesanta salata!
si delicioasa,sper sa o incerci!
Trimiteți un comentariu