pentru o forma de 20cm
blat:
- 200g piscoturi
-120g unt
crema:
-o ciocolata alba
-200g creme fraiche sau smantana groasa
-400g iaurt cu fructe de padure
-1 plic gelatina instant
-coaja rasa de portocala
-4 linguri zahar
pt decor:
-fructe de padure la alegere
-ciocolata alba
piscoturile maruntite se amesteca cu untul topit si se pune compozitia in forma de tort tapetata cu hartie de copt.se apasa usor.
pentru crema am amestecat ciocolata topita cu creme fraiche,iaurtul,zaharul si coaja de portocala.se pune 3/4 din crema peste biscuiti,ceva fructe de padure si restul de crema
se decoreaza cu ciocolata alba si fructe:
se lasa 5 ore la rece inainte de a indeparta inelul:
se taie cu un cutit ascutit trecut prin apa.
10 comentarii:
waw! super bun!Pup
multumesc draga mea!
O bunatate de prajitura! La noi ar disparea instantaneu, iar fructele de deasupra, din prima miscare!
Foarte fin!!!!!!!!!
Racoritoare, delicata si usoara.
Foarte buna. Felicitari!
si la moi a disparut imediat draga gabriela.data viitoare e nevoie de portie dulbla!
multumesc aziz!pupici
multumesc kyra.imi place ca se face foarte repede si e usoara,merge pe caldurile verii!
mmmm.... ce bine arata!
ce bunatate !
Trimiteți un comentariu