delicioase langa o ciorbita fierbinte!
aluat:
-240ml apa
-1ou
-425-450g faina
-1 cub drojdie
-150g orez fiert
-1 lingurita sare
-1 lingurita miere
in plus:
-1 lingura faina
se framanta din toate ingredientele un aluat fin care se lasa 1h la dospit.se rastoarna apoi pe masa infainata si se imparte in 11 bucati.se formeaza painici rotunde care se pun in tava pregatita cu hartie de copt.
cu feliatorul de mere se fac forme pe painite:
se pudreaza cu putina faina si se mai lasa 15min la dospit.se coc la 220grade pentru 10minute,apoi se reduce temp la 175 grade pentru inca 10-15min.
aluat:
-240ml apa
-1ou
-425-450g faina
-1 cub drojdie
-150g orez fiert
-1 lingurita sare
-1 lingurita miere
in plus:
-1 lingura faina
se framanta din toate ingredientele un aluat fin care se lasa 1h la dospit.se rastoarna apoi pe masa infainata si se imparte in 11 bucati.se formeaza painici rotunde care se pun in tava pregatita cu hartie de copt.
cu feliatorul de mere se fac forme pe painite:
se pudreaza cu putina faina si se mai lasa 15min la dospit.se coc la 220grade pentru 10minute,apoi se reduce temp la 175 grade pentru inca 10-15min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu