ca in fiecare an am mesterit impreuna cu matei fursecuri.
1.mingi cu piper
2.cornulete cu capuccino si nuca de cocos
3.taleri cu gem de caise
4.nuci cu martipan si alune
mingiute cu piper
--coaja unei lamai bio
--1/2 lingurita piper alb
--200g faina
--125g unt
--1/2 plic praf copt
--50g zahar
--4 linguri lapte
se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute care se trec prin zahar pudra si se pun in tava cu distanta intre ele.se coc,in cuptorul preincalzit la 170grade,pentru 15min.
--180g faina
--50g nuca de cocos
--100g unt moale
--3 galbenusuri
--20g capuccino
--1 lingurita rasa praf de copt
din ingrediente se amesteca o coca.se taie bucati si se modeleaza cornuletele.se coc la 160grade pentru 10-12 min apoi se trec prin zahar pudra.
--125g unt
--100g zahar pudra
--1ou
--180g faina
--70g amidon
--100g migdale macinate
--1 plic zahar vanilat
se amestaca ingredientele si coca obtinuta se da la rece 2-3 ore.se intind apoi bucati de aluat intre 2 hartii de copt si se taie cu forma,o parte simple,o parte cu gaurele.se aseaza in tava si se coc la 160grade,pentru 8min.se lasa sa se raceasca.partea cu gaurele se pudreaza cu zahar.
se lipesc cate 2 cu gem de caise.
--150g alune macinate
--2 oua
--200g martipan
--2 linguri faina
--alune
martipanul se da pe partea mare de la razatoare si se mixeaza apoi cu ouale.se adauga nucile macinate si faina.se formeaza bilute,se aplatizeaza usor si se pune cate o aluna pe fiecare.se coc 15min la 175 grade si se lasa sa se racoreasca.
1.mingi cu piper
2.cornulete cu capuccino si nuca de cocos
3.taleri cu gem de caise
4.nuci cu martipan si alune
mingiute cu piper
--coaja unei lamai bio
--1/2 lingurita piper alb
--200g faina
--125g unt
--1/2 plic praf copt
--50g zahar
--4 linguri lapte
se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute care se trec prin zahar pudra si se pun in tava cu distanta intre ele.se coc,in cuptorul preincalzit la 170grade,pentru 15min.
cornulete cu capuccino
--180g faina
--50g nuca de cocos
--100g unt moale
--3 galbenusuri
--20g capuccino
--1 lingurita rasa praf de copt
din ingrediente se amesteca o coca.se taie bucati si se modeleaza cornuletele.se coc la 160grade pentru 10-12 min apoi se trec prin zahar pudra.
taleri cu gem de caise
--125g unt
--100g zahar pudra
--1ou
--180g faina
--70g amidon
--100g migdale macinate
--1 plic zahar vanilat
se amestaca ingredientele si coca obtinuta se da la rece 2-3 ore.se intind apoi bucati de aluat intre 2 hartii de copt si se taie cu forma,o parte simple,o parte cu gaurele.se aseaza in tava si se coc la 160grade,pentru 8min.se lasa sa se raceasca.partea cu gaurele se pudreaza cu zahar.
se lipesc cate 2 cu gem de caise.
nuci cu maripan si alune
--150g alune macinate
--2 oua
--200g martipan
--2 linguri faina
--alune
martipanul se da pe partea mare de la razatoare si se mixeaza apoi cu ouale.se adauga nucile macinate si faina.se formeaza bilute,se aplatizeaza usor si se pune cate o aluna pe fiecare.se coc 15min la 175 grade si se lasa sa se racoreasca.
Un comentariu:
Arata grozav fursecurile!!!
Trimiteți un comentariu