-1 hokkaido
-1 ceapa
-1 bucata ingwer(ginger),ghimbir
-2 linguri ulei masline
-200 ml smantana dulce
-sare,piper
dovleacul hokkaido se injumatateste si se scot semintele.se lasa coaja si bucatile se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu ceapa si cu ingwerul razuit.se toarna supa/apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba pina cand legumele sunt moi. se adauga smantana,se condimenteaza cu sare si piper si se mixeaza bine cu mixerul bat.
5 comentarii:
Ingwer e ghimbir in romana :)
Cat de bine arata. O sa-ti imprumut reteta ca sa incerc si eu.
claudia multumesc de ajutor.nu imi aminteam cum sa-l traduc si am scris si in engleza.
week-end placut!
oana e o reteta rapida si minunata cemerge de minune acum iarna!
Cu mare placere!
Trimiteți un comentariu