aluat:
-250g faina
-1 lingura ulei
-1 ou
-putina sare
-100 ml apa calduta
umplutura
-2 gutui
-zahar dupa gust
-70-100g migdale macinate
-scotisoara
pentru aluat am pus ingredientele in cuva robotului si le-am mixat pentru 5 min.se lasa apoi la odihnit 30min intr-un loc caldut.
intre timp facem umpltura:gutuile razuite se calesc cu zahar si scortisoara.se ia de pe foc tigaia si adauga migdalele macinate(sau nuci)
pe masa usor unsa sau pe un prosop am intins aluatul de la mijloc spre margini ,subtire, pina se vede modelul de pe masa(prosop)
se pune umplutura rece si ruleaza.se aseaza in tava si se coace pentru 25-30min la 175 grade.
5 comentarii:
Cit de buna trebuie sa fie!
Si da, foile ti-au iesit perfect.
multumesc draga mea.am avut emotii la inceput ca nu il voi putea rasuci cu umplutura pe el dar a mers foarte bine.
Arata excelent!
Sanatos si gustos!
Foarte bine a iesit si cred ca are o aroma grozava!
Trimiteți un comentariu