1 kg cartofi,
2 cepe,
6 felii bacon,
sare, piper,
4 oua,
verdeata tocata,
branza feta,
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.Se vor fierbe pe jumatate. Se curata apoi si se taie felii potrivite. Ceapa se toaca fin, iar sunca se taie bucatele. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se pun cartofii, ceapa si condimentele. Se calesc la foc potrivit. Se pune sunca la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si dupa ce s-a rumenit se scoate pe hirtie absorbanta. Se adauga la cartofii. Ouale se bat bine, se amesteca cu patrunjel verde tocat sare si piper. Se toarna peste cartofi si se lasa sa se inchege.Inainte de servire se presara feta sfaramata deasupra.
marți, 16 octombrie 2007
cartofi taranesti cu bacon si ou
Publicat de mihaela la 11:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu