reteta de la Petunica
400 gr lapte,
50 gr ulei,
600 gr faina,
1 pachetel drojdie,
2 galbenuse,
sare si chimen.
Se amesteca laptele,drojdia,uleiul,putina sare si faina,iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc "caldut" cca 45 min.dupa aia se intinde aluatul si se taie triunghiuri cu, cutitul.se ruleaza frumos cornulete.se aseaza in tava,se ung cu galbenusele de ou("batute" putin),sa presara sare si chimen peste ele si se baga in cuptorul incalzit la 180 grade.
marți, 16 octombrie 2007
Cornulete sarate,cu sunca
Publicat de mihaela la 11:25
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
a,si sunca cand s unde se pune,ce fel de sunca??
reteta e scrisa in mare graba dupa cum vad.pe fiecare bucata de aluat se pune una de sunca si rulam.e umplutura sunculita.
pai eu folosesc sunca presata dar poti pune ce ai chef.
Trimiteți un comentariu