reteta de la oanaC
cotlet porc
ciuperci
ceapa
rosii (acum ca nu-i sezonul lor am folosit rosii in suc propiu)
patrunjel
unt, ulei
patrunjel
putina faina
un pic de vin alb
sare, piper
carnea se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper apoi se da usor prin faina; se pune la prajit in unt (eu folosesc unt+ulei); se lasa la rumenit
se scot bucatile prajite pe ambele parti pe o tava care merge la cuptor.
Ceapa se toaca, cipercile se taie si ele si se inabuse in untul si sucurile ramase de la carne (eu a trebuit sa pun o bucata noua de unt, cel in care se prajise carnea se arsese un pic, riscam sa iasa totul amar)
Cand zeama lasata de ciuperci se evapora, se pune un pic de vin alb, se lasa sa se evapore si el
Se taie rosiile si cu tot cu suc se pun peste ciuperci, se lasa cateva minute la foc apoi se potriveste sosul cu sare si piper.
Se toarna sosul peste bucatile de carne asezate in tava si se da totul la cuptor pentru 10 min.
Aici gata, cu patrunjel deasupra
a doua zi am incalzit-o la MU si a fost la fel de buna!
miercuri, 31 octombrie 2007
escalop cu ciuperci
Publicat de mihaela la 20:10
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu