reteta de la Aliza
pulpe sau piept de pui
rosii
usturoi
ulei de masline
vin alb
busuioc, sare, piper
Pulpele se sareaza si pipereaza.
In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc.
Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora.
Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust.
Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade.
Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa.
Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi.Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.
Si gata mancarica.
marți, 9 octombrie 2007
Ostropel de pui
Publicat de mihaela la 21:53
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Uite asa cautand prin retetele tale am gasit aceasta reteta. Chiar in seara aceasta am pregatit-o. Este foarte gustoasa. Eu am pus orégano in loc de busuioc si doua frunzulitze de dafin. Sotul a fost incantat.
Salutari si numai bine...
Trimiteți un comentariu