400 g ficatei
2 cepe-marime medie
2 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
ceva ulei
1 canita cu vin alb
Se taie ceapa pestisori grosi,si se pune la incins in ceva ulei.
Cind ceapa e doar putin aurie,se aduga ustroiul tocat grob,si ficateii.
Totul de face la foc rapid.Se invirte destul de des(depinde si de vasul in care faceti)
Se condimenteaza dupa gust.
Cind scade zeama,pe care o lasa ficateii,se aduga cescuta de vin.
Se lasa tot la foc rapid,pina scade.Dupa ce puneti vinul sfiriie tare
Se indeparteaza de pe foc,si se lasa putin la racoare.Se pune tot continutul in morisca....si se macina pina devine o pasta omogena.
2 cepe-marime medie
2 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
ceva ulei
1 canita cu vin alb
Se taie ceapa pestisori grosi,si se pune la incins in ceva ulei.
Cind ceapa e doar putin aurie,se aduga ustroiul tocat grob,si ficateii.
Totul de face la foc rapid.Se invirte destul de des(depinde si de vasul in care faceti)
Se condimenteaza dupa gust.
Cind scade zeama,pe care o lasa ficateii,se aduga cescuta de vin.
Se lasa tot la foc rapid,pina scade.Dupa ce puneti vinul sfiriie tare
Se indeparteaza de pe foc,si se lasa putin la racoare.Se pune tot continutul in morisca....si se macina pina devine o pasta omogena.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu