reteta de la S. Laura
- 1 piept de pui (mare),
-unt- 30g + 1 lingura ulei de masline (floarea soarelui) pentru prajit,
-300ml. supa de pui (se poate face din cub daca nu aveti supa gata facuta),
-2 linguri mari de malai,
-150 ml. smantana.
- se incinge untul si uleiul intr-o tigaie:
- pieptul de pui se taie fasii nu prea mari:
- se pun in tigaie la prajit:
Se potriveste de sare, se adauga condimente si se lasa la foc potrivit-15 minute, acoperit.
Apoi se adauga supa de pui si se mai lasa la inabusit 20 de minute.se amesteca malaiul cu jumatate din cantitatea de smantana( sa se formeze o pastaSse adauga peste pui si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul se ingroasa.
marți, 9 octombrie 2007
Sote de pui- 2 in 1
Publicat de mihaela la 13:58
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu