aluat: 250g faina,
125g zahar pudra,
125g unt,
1ou,
1lingura cu varf cacao,
1/2 plic praf de copt.
se amesteca faina cu praful de copt,cacao,zaharul pudra,untul cubulete si ou batut putin.se lasa coca rezultata 30min la rece apoi se intinde in forma de tarta unsa si pudrata cu faina.se inteapa in mai multe locuri.
pentru umplutura:
500g branza dulce(quark),
1plic budinca vanilie,praf,
150g zahar,
2oua,
1borcan compot de cirese ,
1plic glazura de tort,transparenta.
amestecam branza de vaci cu galbenusele,zaharul si budinca de vanilie praf iar la final incorporam albusele de ou batute spuma tare.turnam compozitia peste aluat si dam la 185 grade pentru 45-50minute.incercam cu scobitoarea.lasam sa se raceasca tarta foarte bine
intre timp punem visinele sau ciresele din compot intr-o strecuratoare la stors.este bine sa nu mai aiba deloc suc.si le aranjam peste blat
apoi am pregatit glazura de tort ca pe plic si am turnat-o peste fructe.
dupa 1-2 ore se poate taia si servi la o ceasca de cafea.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
tarta cu cacao,branza dulce si cirese
Publicat de mihaela la 20:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu