400g paste
3l apa,
sare
1ceapa
1ardei gras rosu
1dovlecel
1borcan ciuperci felii sau 300g ciuperci proaspete
1pahar creme fraiche/125g
1pahar smantana dulce,de frisca,200g
sare,piper
1cana supa de legume
3linguri ulei masline
verdeata tocata
pastele se fierb in apa cu sare apoi se rastoarna in sita.
se incinge uleiul si se pune ceapa taiata fin la calit,apoi se adauga dovlecelul cuburi,ardeiul gras cuburi si ciupercile.se lsa sa se dinstuie,in cratita cu capac,se pune ceasca de apa si se acopera din nou.cand sunt gata se iau de pe foc,se adauga pastele si smantana amestecata cu creme fraiche.se condimenteaza cu sare,piper,verdeata.se servesc imediat.
sâmbătă, 13 octombrie 2007
Tigaie cu legume si paste
Publicat de mihaela la 10:37
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
un deliciu.
Trimiteți un comentariu