500 gr. ciuperci,
1 ceapa mare,
100 gr. sunca,
100 gr. svaiter,
50 gr. unt,
o lingura pesmet, sare, piperSe scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala toate sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper si se adauga sunca cubulete mici. Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Palariile , spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu cu amestecul de sunca si deasupra pune svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.
sâmbătă, 3 noiembrie 2007
Ciuperci umplute cu sunca si svaiter
Publicat de mihaela la 13:00
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
hello from Germany!!!!!
Trimiteți un comentariu